Om Oss

[rev_slider alias=”allasidorna”]

Om Media 365

Vilka vi är

Media 365 som är en webbbyrå som fullt ut ägnar sig åt sina kunders behov. Vi arbetar främst i wordpress men även i andra plattformar samt bygger även app’ar och jobbar med grafisk layote, text redigering, översättning, logo branding, sökordsoptimering samt en hel del support tjänster med mera.

Under de 20 år vi har arbetat inom webb design & grafisk layote har vi producerat och levererat till hundratals företag och privatpersoner i Sverige och utomlands. Genom det har vi också lärt oss en hel del om vad som behövs på en webbplats. Vi jobbar i ett stort nätverk med kompetens som gör att vi kan leverera precis det ni önskar beställa av oss.

Vi är en webbbyrå med omfattande kompetens och lång erfarenhet av webb- och grafisk design. Vi bygger webbplatser och webbadministrationssystem för både stora och små företag. Det handlar om vilket behov och mål du som kund har. Vi är 9 st som arbetar helhjärtat med att designa, utveckla webbplatser och appar samt diverse system för webb. Vi arbetar också mycket hårt med kundsupport och kundtjänst service till våra kunders butiker och företag och vi ser hela tiden till att webbplatsen är under hög säkerhet och skyddad för diverse intrång.

Alltid för kundens bästa

Vi ger våra kunder fullständig kontroll över deras hemsida och ger kunden gratis support i 12 månader.