Jobba hos oss

En grundläggande ide på Media365 är att sträva efter att sätta kunden i fokus. Nöjda kunder är det viktigaste för oss. Att göra karriär som försäljningsrådgivare på Media365 är ett krävande jobb men också väldigt givande. Du får möjligheten att tillsammans med övriga medarbetare sträva mot gemensamma mål. Du ska vara en duktig lag spelare då våra projekt oftast innefattar insatser från flera av oss. Vi ger dig möjligheten att snabbt utvecklas och växa som individ genom ständigt nya utmaningar.

Om du har viljan att lyckas och rätt personliga egenskaper hjälper vi dig med arbetssätt och säljmetodik. På Media365 är rätt medarbetare vår största tillgång. Din tidigare bakgrund tex ålder, utbildning och erfarenhet är av mindre betydelse för oss. Det som är avgörande för oss är din inre drivkraft, vilja och attityd.

Vår interna utbildning – din plattform för att lyckas

Alla nyanställda säljare på Media365 genomgår vår Utbildning. I utbildningen läggs stor vikt på att förstå Media365´s värderingar och kultur samt tydligt förankra individuella prestationskrav, förväntningar och mål. I utbildningen får även samtliga nyanställda säljare noggrant och strukturerat lära sig grunderna i Media365´s enhetliga arbetssätt, arbetsverktyg och säljmetodik.

Vi på Media365

checkmark.jpg   har en stark inre drivkraft
checkmark.jpg   har en hög inre och yttre energi
checkmark.jpg   älskar att göra framsteg
checkmark.jpg   har sunda värderingar och agerar med sunt förnuft

Topp-5 anledningar till att arbeta på Media365

    1. Förverkliga din sanna potential
    2. Var med på vår resa
    3. Bli en del av vår unika elitpresterarkultur
    4. Teamkänsla
    5. Ge dig själv möjligheten

Om detta passar in på dig! Skicka en ansökan till info@media365.se

Ansökningar hanteras löpande!